Ijah's Life Jurney

By: ijah teddy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Jul-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark
Sesi Ambik Gambar

 
 
 
View all 8 photos...
hehehe ini namanya aktiviti di waktu lapang... memang suka nak ambik gambar ni.. lagi best kalau jadi tukang ambik.. sbb kalau jadi modelnya.. aisehh .. aku ni agak la keras jugak...


tapi cemana pun.. keras ke.. lembik ke... ambik tetap ambik... siap aku angkut skali ex housetmate ku a.k.a. cik yus and jugak member baik dari mampu dulu a.k.a. cik sumad.. heheheh napa nama dia sumad? geng geng lama je tau ek su?



Saturday, 14-Feb-2009 17:41 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Modul Tentera di PULADA Ulu Tiram

platun 1 & Kapten Mazlan
blajar guna m16
platun 1
View all 7 photos...


Friday, 25-Jul-2008 03:40 Email | Share | | Bookmark
Entry Baru di Address Baru

http://ijah79.wordpress.com

saja je nak test menda baru..


Monday, 9-Jun-2008 09:43 Email | Share | | Bookmark
Kung Fu Panda!!! Memang Best!!

 
 
 
View all 8 photos...


June 6 was one of the date that I've been waiting for.. napa? sobab eh den nak nengok cito Kungfu Panda... alaaa panda debab dalam entry den sebelum ni...hari ni la hari citer tu di launch di Malaysia.. maybe seluruh dunia gak kot??

Lepas office ari tu terus ke pasar tani tuk beli makanan serta bahan2 masakan... memula ingat nak balik rumah dah.. tetiba my hubby tanya.. "arini kan kungfu panda keluar.. tak nak tgk ke?" mmmmm den pun tanpa raguraman lagi terus je kata.. jom pi beli tiket...

sampai je kat GSC alamanda.. humang aiii ramai gilo manusia ni ha... semua dok nyebut kungfu panda .. aisehh mesti panggung penuh ni... bila sampai je turn den nak memboli.. kul 7.45 nye show dah nak sold out for sure la sit depan2 je tinggal.. tanya lak kul 10 mlm nye.. aiseh sit tengah je tinggal... so last choise.. "adik kul 12.15 sit belakang ada tak?" ... alhamdulillah memang rezeki kami.. peberet sit kami memang ngam2 kosong 2.. so apa lagi den rembat la tanpa toleh kiri kanan..

overall cerita tu memang best dan tak mengecewakan langsung... den goram botul nengok si panda gomuk namo PO yg huggable tu... macam2 aksi yang aksi si PO and the geng... yang paling penting mesej citer ni... "there are no secret ingeredien, if you think you are special.. you can be special!"




Tuesday, 27-May-2008 06:41 Email | Share | | Bookmark
Gathering dgn Ex-Roomate Matrix

ni la Adam buah hati Yang
sakan borak ni ha
al maklumla la lama tak jumpa
View all 15 photos...
Gathering ni dah lama bebeno nak buat tapi lom ada peluang... so bila cayah call kata dia ada kat KL perghhh ini la peluangnya...

Cayah datang dr Tawau untuk hantar anak sedaranya daftar Matrikulasi UM... so lepas tu dia holiday la skali kat sini..

kami pun plan secara ribut... arini cayah akan dtg ke Putrajaya by ERL... then malam kami plan nak pi umah Yang (Azianwati)... cuma kami kekurang sorg lagi ahli bilik kami which is Rizwanizah a.k.a Izwan @ Ani.

Saya jemput Cayah kat stesen ERL Putrajaya.. then hantar dia utk melepak kat Alamanda.. abis je waktu opis terus ambik cayah.. bawak balik umah mandi2 tuko baju then terus ke Bandar Kinrara..

Janji tuk jumpa kat IOI Mall Puchong sbb kami tak tau nak ke rumah Yang... bila kami sampai rupanya makcik sorg tu tak siap lg.. dia ingat kita org lambat lg sampai.. jenuh la tunggu...

bila sampai kami terus la follow ke rumah Yang.. kat umah Yang apa lagi start bukak balik citer lama la.. abis semua album kita org punggah.. seronok nye flash back citer2 zaman matrix macam2 citer lawak kuar....

Kita org nak ucapkan mekasih kat Yang sbb masakkan dinner yang best tuk kami.. thanx jugak pada Man dan Adam yg comel sbb terima kami sbg tetamu yg bising mlm tu... jumpa lagi ye!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net